Espa Inliner 1024x131
Ερευνητικό και Θεραπευτικό Ινστιτούτο

Το Ινστιτούτο Μας

Το Ερευνητικό και Θεραπευτικό Ινστιτούτο «ΟΦΘΑΛΜΟΣ» είναι το αναγνωρισμένο Οφθαλμολογικό Κέντρο, που λειτουργεί στη Γλυφάδα από το 1985. Με πάνω από 12.000 εξετάσεις και περισσότερες από 1.200 επεμβάσεις ετησίως, είναι σήμερα ένα από τα πρωτοπόρα και πλέον γνωστά Οφθαλμολογικά Ινστιτούτα διεθνώς.

Τα Πάντα Σε Μια Μόνο Μέρα

Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας που λειτουργεί στο Κέντρο μας της Γλυφάδας, αποτελεί την επιτομή της ιατρικής τεχνολογίας αιχμής σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό για τον ασθενή περιβάλλον...

Γνωρίστε τον Ιδρυτή Μας

Το ινστιτούτο μας ιδρύθηκε από τον παγκοσμίως γνωστό καθηγητή Οφθαλμιατρίας Σπύρο Γεωργαρά. Συνώνυμος με την Οφθαλμιατρία στην Ελλάδα, ο Καθηγητής Σπύρος Γεωργαράς μεταξύ άλλων ήταν από τους πρώτους στην Ευρώπη που εφήρμοσε τις επεμβάσεις για την διόρθωση της μυωπίας.

Η Ομάδα των Οφθαλμιάτρων Μας

Το 1982-83 ο πρόεδρος του Οφθαλμού, καθ. Σ. Γεωργαράς εφαρμόσε, στο Υγεία, την πρώτη στη χώρα επέμβαση καταρράκτη με φακοθρυψία υπερήχων, μέθοδος που έφερε επανάσταση στην μικροχειρουργική του οφθαλμού.

Το 1992 η Εταιρεία μας, «Υγεία-Οφθαλμός» εγκαταστάθηκε στο «Υγεία» με διοικητικό και επιστημονικό Διευθυντή τον Καθηγητή κ. Σπύρο Γεωργαρά. Εδώ,  εγκατέστησαμε το πρώτο στη χώρα σε νοσοκομείο LASER για τη διόρθωση της μυωπίας και των άλλων διαθλαστικών εκτροπών.  Περισσότερα

hygeia hospital