KOY 5837 1280

Ο «Οφθαλμός» είναι το μόνο οφθαλμολογικό κέντρο στην Ελλάδα που διαθέτει μονάδα ημερήσιας νοσηλείας με αποκλειστική χρήση από τους ιατρούς του κέντρου μας. Ως εκ τούτου, είμαστε στην προνομιακή θέση να παρέχουμε στους ασθενείς μας ό,τι χρειαστεί, από την αρχή έως το τέλος, στο ίδιο μέρος. Από τις διαγνωστικές εξετάσεις και τον προεγχειρητικό έλεγχο μέχρι την επέμβαση και τη μετεγχειρητική παρακολούθηση.

Η καινούρια μονάδα λειτουργεί από το 2015 και είναι εξοπλισμένη με τον πλέον άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, επιλέξαμε να χρησιμοποιείται μόνο από τους ιατρούς του κέντρου μας ως τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο για τον απόλυτο έλεγχο και την εγγύηση της άψογης λειτουργίας της.

Η επιμέλεια του εξοπλισμού και της λειτουργίας της μονάδας ασκείται από τον ίδιο τον πρόεδρο του Κέντρου μας, καθηγητή Σπύρο Γεωργαρά, ο οποίος έχει εξοπλίσει και το οφθαλμολογικό τμήμα του νοσοκομείου «Υγεία», με την ιδιότητά του ως Διευθυντής από το 1980.

Οι δυνατότητες της μονάδας αυτής παρέχουν στους ασθενείς την ευχέρεια να προχωρήσουν σε μια απαιτητική επέμβαση με τον ιατρό της εμπιστοσύνης τους, χωρίς να αναγκάζονται να ψάξουν για εναλλακτικές, λιγότερο αξιόπιστες λύσεις, οι οποίες μπορεί να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αρμονία με το πνεύμα των καιρών, ο «Οφθαλμός» δίνει την δύναμη της επιλογής στους ασθενείς του, ώστε να προβούν στην επέμβαση τους σε μια μονάδα εξίσου άρτια εξοπλισμένη και ασφαλή, και με τους ίδιους ιατρούς που θα επέλεγαν, εάν εχειρουργούνταν σε νοσοκομείο.